Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Punkty

Rastadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość duży problem. Za wygrany mecz dostaje 4 punkty natomiast przegrywając trace po 20. Ostatnio wygrałem 4 rankedy z rzędu następnie przegrałem jednego i mam 0 punktów. Wyjaśni mi ktoś o co chodzi bo jestem już podenerwowany, nie rozumiem jak ja mam dostać się do dalszej ligi.

6356.jpg
Opublikowano

nie zgadzam się z up postem... miałeem taką sytuację, 99pkt wbitych gram mecz przegrywam, i -20pkt więc pisałem do administracji właśnie z tym bugiem odpisali że system zaczął liczyć wygrane tak jak do wejścia do wyższej dywizji a więc za każde przegrane spada mi elo lecz jednocześnie gdybym wygrał 3 gry z czymś takim to awansowałbym wyżej. dodali że pracują nad naprawieniem tego.

16k7y4p.png

Opublikowano

nie zgadzam się z up postem... miałeem taką sytuację, 99pkt wbitych gram mecz przegrywam, i -20pkt więc pisałem do administracji właśnie z tym bugiem odpisali że system zaczął liczyć wygrane tak jak do wejścia do wyższej dywizji a więc za każde przegrane spada mi elo lecz jednocześnie gdybym wygrał 3 gry z czymś takim to awansowałbym wyżej. dodali że pracują nad naprawieniem tego.

Koleś jak już kłamiesz to rób to z klasą.

Obecny system DZIAŁA POPRAWNIE, a Riot nie będzie niczego naprawiać. To wszystko jest spowodowane niskim MMR, system celowo przydziela mniej punktów żeby utrudnić awans do wyższej dywizji. Są ukryte progi, żeby system dywizji chociaż w pewnym stopniu był logiczny i żeby dla przykładu osoba, która na mega farcie wbiła Gold 5 mając 30 wygranych i 60 przegranych nie mogła awansować do Golda 4 do czasu aż nadrobi meczyki. Dlaczego? Bo aktualnie powinna być w Brązie, a trzyma ją tylko pełna dywizja z której spaść nie można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...